A to je konec, přátelé!

V pátek 4.3. 2022 proběhlo kompletní rozloučení s naší ŠFL pro sezónu 2021/2022. Hlavním vyvrcholením bylo pochopitelně finále mezi 3.G a 6.G, které se odehrálo 11.2. a k odehrání také ještě zbývá zápas o třetí místo mezi 7.G a 8.G. Nicméně oficiální zakončení letošní ŠFL mělo být ve stylu All Star turnaje, který se povedl náramně. Utvořily se dva výběry složené z toho nejlepšího, co náš gympl může nabídnout (nebo alespoň, co se fotbalových dovedností týče) a svou účastí také přispěl tým poskládaný z již úspěšných absolventů.

Tři týmy, každý s každým, jeden vítěz. Tímto stylem se hrálo a musím říct, že k vidění byl velice pěkný fotbal s nejednou povedenou akcí. Z celkového vítězství se nakonec radoval jeden ze dvou výběrů gymnázia, kde byl kapitánem člen mistrovské 3.G Adam Hájek. “Stará garda” obsadila druhé místo a třetí nakonec skončil náš druhý výběr.

Hlavní myšlenkou však bylo pochopitelně znovu se setkat se starými přáteli, trochu si zasportovat a pobavit se. Tohle všechno se povedlo a já mohu s klidem konstatovat, že další ročník ŠFL je úspěšně u konce.

Tímto předávám pořadatelské žezlo letošní septimě a plně věřím, že jedna z nejstarších akcí na naší škole, kterou ŠFL bezpochyby je, bude nadále pokračovat a nadále bude přinášet fotbalovou radost.

S pozdravem 8.G

 

Bez komentářů.